Copyright 2022 - Gazdász Elasztik Kft.

FALEVELEK boritoEz a gyűjtemény gyógyult, vagy gyógyuló daganatos betegek történeteit tartalmazza. Magukról vallanak őszintén, testi-lelki harcaikról, győzelmeikről. Mesélnek arról, mi segített nekik, és hogyan fordították hasznukra ezt az embert próbáló helyzetet.

Gyógyulások is megjelennek a könyv lapjain, melyek időnként csodaszámba mennek, gyakran megindítóak, de mindenképpen példaértékűek és követésre érdemesek. Küzdelmes életutak tűnnek elő a sorok mögül, bukások és újra talpra állások.

Klinikai szakpszichológusként és a Regionális Egészségügyért Alapítvány szakmai vezetőjeként Simonton-tréningeket tartok daganatos betegséggel érintetteknek. A Simonton-módszer orvosok által tudományosan kidolgozott, és kutatásokkal alátámasztott, hatékonyan működő pszichológiai jellegű gyógyító eljárás. Csoportos formában, meghatározott tematika szerint működik, edukatív jellegű, ugyanakkor az önismeret is hangsúlyos része. Kiegészíti a hagyományos orvosi kezelést, felerősítve annak pozitív hatását.

Fodorné Vincze Anna


Miskolc, 2018

A könyv megvásárolható a Kiadónál, ára 3000 Ft. Utánvéttel vagy előre utalás beérkezése után postai küldeményként is el tudjuk juttatni a kedves vásárlónkhoz.